Skip to main content

Je telefoon doorschakelen op basis van een bepaalde tijd en een bepaald nummer in je agenda. Dat is nu mogelijk, met de door ons ontwikkelde koppeling, die je Google of Office 365 agenda verbindt met het VoIPGRID telefonieplatform.

Superhandig wanneer je bijvoorbeeld de storingsdienst wil inplannen of een doorschakeling naar een waarnemend collega-tandarts. Hiermee maak je heel gemakkelijk de complete planning voor een heel jaar!
Maar je kunt ook telefoondiensten inplannen tussen verschillende vestigingen of afdelingen. En verandert er toch wat, dan hoef je het alleen maar aan te passen in de (gezamenlijke) agenda.

Belroutes op het VoIPGRID platform aanpassen kan soms lastig zijn. Daarnaast is er kans op het maken van fouten, waardoor je onbedoeld onbereikbaar wordt voor je klanten. Het grote voordeel van deze koppeling is dat het maken van aanpassingen voor iedereen gemakkelijk wordt. En je maakt de bereikbaarheid voor iedereen in een oogopslag inzichtelijk.

Hierboven zie je een voorbeeld van een agenda die is gekoppeld aan het telefonieplatform. Door simpelweg tijdblokken aan te maken en daarbij een telefoonnummer op te geven wordt er een doorschakeling gemaakt naar het betreffende nummer. Het telefoonnummer kan van een gebruiker, belgroep of belplan extensie zijn. Ook kun je een extern (mobiel) telefoonnummer opgeven. Makkelijk toch?

Wat je nodig hebt voor deze koppeling is de “module webhooks” op het VoIPGRID platform. En natuurlijk ook een Google of Office 365 agenda. Dit hoeft niet je eigen agenda te zijn. Een (gedeelde) agenda speciaal voor de telefonie werkt wel zo overzichtelijk.

Overtuigd van deze handige koppeling? Vraag dan je agenda-integratie aan via het onderstaand formulier. Configureren van de koppeling staat uitgelegd in de handleidingen, die je rechtsonder op deze pagina vindt.

En wil je toch liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Agenda koppeling aanvragen

  Kosten

  Eenmalige setup: 75 euro
  Maandelijks: 5 euro per agenda
  Facturatie: per kwartaal, half jaar of jaar

   

  Handleidingen

  Handleiding portal configureren
  Handleiding Google Agenda
  Handleiding Microsoft Office 365 agenda