Bij Signalworks weten we dat draadloos internet vaak beter kan. Op kantoor. In hotel of Airbnb. Op de camping. Het zwembad. Of gewoon in de snackbar om de hoek.

We bouwen in ‘no time’ een geweldig snel en stabiel wifi-netwerk voor je bedrijf. Binnen of buiten. En heb je internet nodig op een plek waar geen netwerkverbinding aanwezig is? Ook dan kunnen we je helpen met onze supersnelle point-to-point of point-to-multipoint oplossingen. Betaalbaar en zeer betrouwbaar!

Wifi op kantoor

Stabiele en snelle WiFi toegang mag tegenwoordig niet meer ontbreken op je werkplek. Toch krijgt het inrichten van een draadloos netwerk vaak niet de aandacht die het verdient in veel kantoren. En dat is zonde!

Een goed uitgemeten en gepland WiFi netwerk voorkomt veel frustraties en zorgt er voor dat jij en je collega’s zich kunnen richten op zaken die belangrijk zijn. En voor bezoekers van je bedrijf kunnen we gelijk een WiFi gastnetwerk realiseren.

Bedrijfsverzamelgebouw

Wil je geen wildgroei aan draadloze access points in je bedrijfsverzamelgebouw? We kunnen desgewenst een WiFi-dekkend netwerk aanleggen in het hele gebouw. Bedrijfsnetwerken zijn onderling volledig van elkaar afgeschermd. En wil je naast WiFi in gebouw ook bekabeld netwerk aanleggen? Geen probleem natuurlijk!

Wifi hotspot voor buiten

Grote buitenterreinen zoals een camping, buitenzwembad of evenement voorzien van goedwerkende WiFi is lastiger dan het lijkt. Simpelweg het plaatsen van enkele acces points levert bijna altijd teleurstellende resultaten op. Voorkom daarom klagende bezoekers en slechte recencies. Onze WiFi systemen zijn optioneel uit te breiden met een ticketsysteem, koppeling met social media en statistieken.

Wifi hotspot voor binnen

Een WiFi hotspot aanbieden in een museum, hotel, sporthal of andere openbare ruimte vereist goede planning. Een goed uitgemeten netwerk met voldoende capaciteit blijft ook bij  drukte goed werken. De bezoekershotspot is uit te breiden met een ticketingsysteem, koppeling met social media accounts zoals Twitter, Facebook en statistieken over het gebruik.

Point-to-point straalverbindingen

Het aanleggen van bekabelde netwerkverbindingen tussen meerdere gebouwen kan zeer kostbaar zijn. Bij zichtverbindingen tussen 2 objecten zijn draadloze WiFi links dan ook het alternatief voor glasvezel. Deze WiFi straalverbindingen worden ook wel Point-to-Point links genoemd. Snelheden tot 1 Gbit/s zijn zonder meer mogelijk.

Point-to-multipoint straalverbindingen

Ook is het mogelijk vanaf 1 punt meerdere punten te voorzien van internettoegang. Denk hierbij voorbeeld aan een bungalowpark of een bedrijventerrein. Dit wordt ook wel point-to-multipoint genoemd. Zonder dure graafwerkzaamheden is het hiermee mogelijk om bijvoorbeeld alle huisjes op een vakantiepark of meerdere bedrijven op een bedrijventerrein van snelwerkend internet te voorzien.

Interesse?

We komen graag langs om je te vertellen over onze oplossingen!