Campinggasten worden steeds kritischer. WiFi op een camping is anno 2021 niet meer weg te denken. Tenzij je natuurlijk bewust kiest voor een WiFi-vrije camping 🙂

Wil je wel je gasten voorzien van meer dan uitstekende WiFi? Lees dan vooral even verder!

Genoeg WiFi streepjes en toch langzaam?

Waarschijnlijk komt het bekend voor. Je hebt een goed WiFi signaal op je telefoon of laptop. En toch laden websites niet of heel langzaam in. Gasten klagen over de WiFi en je hebt geen idee waar het aan ligt. Het signaal lijkt toch goed immers?

Wat veel wordt vergeten, is dat WiFi twee kanten om moet kunnen werken. Je WiFi-punt kan nog zo sterk binnenkomen op de draadloze apparaten van je gasten, maar al deze apparaten moeten ook goed kunnen worden ontvangen door je WiFi-punt(en) op de camping. En daar gaat het vaak mis. De WiFi-punten op je camping “horen” de apparaten van je gasten niet goed of verstoord. Resultaat is een verstoorde communicatie waardoor internet langzaam aanvoelt of op bepaalde momenten zelfs helemaal niet werkt.

Herkenbaar fenomeen op jouw camping? Lees dan vooral even verder. De WiFi-oplossingen van Signalworks zorgen voor tevreden gebruikers en goede reviews!

 

Wifi sectorantennes op camping Het Amerveld

Meten is weten

Geen enkel campingterrein is hetzelfde. Bomen en gebouwen op het terrein beïnvloeden het WiFi-signaal. Een meting op het campingterrein is daarom essentieel. We kunnen met deze meting inzichtelijk maken hoeveel WiFi punten er nodig zijn en waar deze moeten worden geplaatst.

 

WiFi heatmap Camping Het Amerveld in Amen

 

Goed om te weten is dat we deze meting vrijblijvend en zonder kosten komen uitvoeren. Op basis van deze meting maken we dan een vrijblijvende voorstel.

Mogelijkheden

Onze WiFi systemen richten we altijd veilig in. Het gastnetwerk en je eigen netwerk zijn volledig gescheiden van elkaar. Desgewenst kunnen we het WiFi-systeem voorzien van een zogenaamde “hotspot”. Je gasten loggen dan in met een eigen code, om gebruik te kunnen maken van het draadloze netwerk.

We kunnen de snelheid per apparaat ook limiteren, zodat elke gebruiker een constante snelheid ervaart. En mocht je WiFi als dienst willen verkopen per dag, week of maand, dan is die mogelijkheid er ook.

Tevredenheidsgarantie

We zijn er van overtuigd dat we de juiste WiFi oplossing voor je camping kunnen leveren. Een oplossing die er voor zorgt dat campinggasten niet langer bij je komen klagen over langzaam of niet functionerend draadloos internet.  We bieden daarom onze producten en diensten aan met onze tevredenheidsgarantie. We kunnen het ons niet voorstellen, maar ben je niet tevreden over de door ons geïnstalleerde WiFi oplossing dan dan we niet moeilijk. Tot drie maanden na installatie krijg je van ons zonder gedoe je geld terug.

Meer weten over WiFi voor je camping?

Neem vrijblijvend contact met ons op