VPN tunnels

Bijvoorbeeld bij het opzetten van IPsec VPN tunnels tussen verschillende vestigingen en het datacenter. Of medewerkers remote toegang geven tot het bedrijfsnetwerk met behulp van een veilige VPN verbinding.

Redundantie

Redundante internettoegang om downtime tot een minimum te beperken wordt steeds belangrijker. We combineren op een slimme manier glasvezel, kabelinternet, DSL-lijnen en 4G/LTE in je router zodat de kans om geen internettoegang te hebben bijzonder klein wordt.

Bandbreedte

En heb je met regelmaat te weinig bandbreedte beschikbaar op je internetverbinding? Dan kunnen we op een slimme manier er voor zorgen dat VoIP gesprekken, clouddiensten en  grote e-mails elkaar niet in de weg zitten.

VoIP

Telefonie over internet -VoIP- wordt steeds meer gebruikt. Problemen in je netwerk of internetverbinding kunnen zorgen voor storing in je telefonie. Signalworks heeft inmiddels zeer ruime ervaring met VoIP telefonie. Wij zorgen ervoor dat jij belt in glasheldere kwaliteit.

Monitoring

Het is mogelijk om je complete netwerk door Signalworks op afstand te laten monitoren. Eventuele storingen of onregelmatigheden worden razendsnel opgemerkt zodat we meteen voor je aan de slag kunnen!

Wil je hier meer over weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op