Signalworks helpt bedrijven aan een fantastisch netwerk en super goede wifi. Maar we helpen  medewerkers ook thuis om netwerk en wifi problemen op te lossen en veilig te kunnen werken.  

Corona zorgt er voor dat we massaal thuis aan het werk zijn. Videovergaderen met collega’s, bellen met klanten, mailen en online in bestanden werken. Om goed te kunnen werken is het van belang dat de internetverbinding en wifi stabiel werken. Je wilt immers dat je klanten verstaanbaar telefonisch te worden gestaan en collega’s zonder haperingen aan online vergaderingen kunnen deelnemen. En natuurlijk moet thuiswerken ook veilig, het liefst met een beveiligde verbinding over het internet.

Signalworks ontzorgt je bedrijf door hiermee op afstand helpen. En als het écht moet komen we langs.

Direct hulp met netwerkprobleem? Bel ons op:

0592 700 207

Signalworks logo rood icoon wifi

Wifi

Een bron van veel ergernis bij thuiswerken is niet goed functionerende wifi. Een te zwak wifi signaal in je thuiskantoor of onverklaarbaar traag. Een slecht ingericht wifi netwerk of het gebruik van verkeerde apparatuur is vaak de oorzaak.
Het goede nieuws is dat wifi problemen vaak eenvoudig zijn op te lossen. Zonder dat er kabels moeten worden getrokken of het gebruik van dure apparatuur. Laat ons je informeren over onze oplossingen!

Internet

Wifi is niet altijd de oorzaak van problemen bij thuiswerken. Ook een slecht functionerende internetverbinding of onvoldoende up- en downloadsnelheid kan het thuiswerken flink in de weg zitten. Niet op elk adres in Nederland is snel internet beschikbaar via glas, de kabel (coax) of via de telefoonlijn. Maar wel eens aan 4G internetverbinding gedacht? Zeker met een kleine richtantenne is vaak toch snel internet mogelijk. 

Veilig thuiswerken

Wil je als werkgever je medewerkers veilig toegang geven tot bedrijfsgegevens dan hebben we hier de juiste oplossingen voor. We breiden je bedrijfsnetwerk veilig uit naar alle thuiswerkplekken met een VPN router in je bedrijf of datacenter en VPN toegang routers op alle thuiswerkplekken. Of een veilige VPN verbinding direct in iedere laptop. 

Wil je direct hulp met je netwerkprobleem? Bel ons op:

0592 700 207

Liever gebeld worden?

Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.