Beiden beschikken over veel ervaring en kennis van bedrade en draadloze netwerktoepassingen. Na jarenlang collega’s te zijn geweest bij een Groningse VoIP provider besloten zij in 2017 om samen te starten met Signalworks. Signalworks levert betaalbare en professionele WiFi en netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Johan Hilverda Netwerkbeheer Wifi optimalisatie Signalworks

Johan Hilverda

Naast WiFi en netwerken sleutelt Johan graag aan oude auto’s. Of hij toert rond op 1 van zijn motoren door het mooie Groninger landschap. En grote kans dat je Johan tegenkomt op een goed schuurfeest ergens in Groningen.

Je kunt Johan rechtstreeks bereiken via 0592-700201. Of stuur hem een e-mail op johan@signalworks.nl

Signalworks - Eelco Zwart - Netwerkbeheer & Wifi Optimalisatie

Eelco Zwart

Eelco zou het liefst in Duckstad wonen. Maar Mars is een goede tweede. Netwerken, telefonie en radiotechniek hebben zijn meeste interesse. Als hij daar niet mee bezig is doet hij een dappere poging om Netflix helemaal uit te kijken.

Eelco mail je op eelco@signalworks.nl. Of bel hem op 0592-700202

Een greep uit onze klanten

Om het zwembad in Ten Boer aantrekkelijker te maken voor bezoekers hebben wij  buitenbad en zonneweide voorzien van een WiFi. hotspot. Zwembadpersoneel kan gebruik maken van hetzelfde WiFi netwerk. Uiteraard volledig gescheiden van zwembadbezoekers. Monitoring en onderhoud wordt uitgevoerd door Signalworks.

Bij de verhuizing van Devhouse Spindle naar het bedrijfsverzamelgebouw ‘het Kwadraat’ in Groningen heeft Signalworks het volledige WiFi netwerk aangelegd. De access points worden centraal aangestuurd door middel van de access point manager ‘CAPsMAN’. Alle access points zijn dual band.

Voor internetprovider Fibety beheren wij de volledige IP netwerk infrastructuur op basis van MikroTik Cloud Core Routers in diverse datacenters. Monitoring en redundantie is hierbij zeer belangrijk. Fibety levert internet aan zakelijk klanten en consumenten via glasvezel, coax en  straalverbindingen in Gouda en omgeving.

Voor Homeworks in Amsterdam beheren wij het netwerk op basis van een MikroTik router. Met behulp van meerdere internetverbindingen is Homeworks verzekerd van continuiteit in haar dienstverlening. Intensief gebruik van VoIP en clouddiensten maakt uptime van internetverbindingen zeer kritisch.

RedMonkeys

 Stena Realty

Coffee Break Groningen

GHO

Ileadz

InterPsy

Casimir