Beiden beschikken over veel ervaring en kennis van bedrade en draadloze netwerktoepassingen. Na jarenlang collega’s te zijn geweest bij een Groningse VoIP provider besloten zij in 2017 om samen te starten met Signalworks. Signalworks levert betrouwbare en professionele WiFi en netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Johan Hilverda Netwerkbeheer Wifi optimalisatie Signalworks

Johan Hilverda

Naast WiFi en netwerken sleutelt Johan graag aan oude auto’s. Of hij toert rond op 1 van zijn motoren door het mooie Groninger landschap. En grote kans dat je Johan tegenkomt op een goed schuurfeest ergens in Groningen.

Je kunt Johan rechtstreeks bereiken via 0592-700201. Of stuur hem een e-mail op johan@signalworks.nl

Signalworks - Eelco Zwart - Netwerkbeheer & Wifi Optimalisatie

Eelco Zwart

Eelco zou het liefst in Duckstad wonen. Maar Mars is een goede tweede. Netwerken, telefonie en radiotechniek hebben zijn meeste interesse. Als hij daar niet mee bezig is doet hij een dappere poging om Netflix helemaal uit te kijken.

Eelco mail je op eelco@signalworks.nl. Of bel hem op 0592-700202

Een greep uit onze klanten

Om het zwembad in Ten Boer aantrekkelijker te maken voor bezoekers hebben wij  buitenbad en zonneweide voorzien van een WiFi. hotspot. Zwembadpersoneel kan gebruik maken van hetzelfde WiFi netwerk. Uiteraard volledig gescheiden van zwembadbezoekers. Monitoring en onderhoud wordt uitgevoerd door Signalworks.

Bij de verhuizing van Devhouse Spindle naar het bedrijfsverzamelgebouw ‘het Kwadraat’ in Groningen heeft Signalworks het volledige WiFi netwerk aangelegd. De access points worden centraal aangestuurd door middel van de access point manager ‘CAPsMAN’. Alle access points zijn dual band.